Over ons

Het team van de Healthcare-academy Den Hoek bestaat uit zeer betrokken docenten met nationale en internationale naam. Zij willen u inspireren en uitdagen het beste in u naar boven te halen, zowel gericht op uw professionele als op uw persoonlijke groei. Naast het ontwikkelen van competenties, vaardigheden en professionele groei, staan inspiratie, verbinding en persoonlijke ontwikkeling centraal binnen onze opleidingen.

Onze systemische visie op geneeskunde loopt als een rode draad door alle opleidingen heen. Hierin staan systemen binnen een organisme met elkaar in verbinding (ze communiceren met en reageren op elkaar). Door daarbij meerdere behandelmethoden met elkaar te combineren onstaat synergie. Dat stelt u als arts/therapeut in staat om uw patiënt de best mogelijke persoonlijke zorg te bieden. Ieder mens of dier is hierbij wat ons betreft uniek. De individuele benadering (personalised medicine) van de patiënt staat voorop.

Waar mogelijk zijn de hierbij onderwezen principes, technieken en behandelmethoden wetenschappelijk onderbouwd en getoetst.

Eigenaar van Healthcare-Academy Den Hoek is Eric Laarakker, holistisch dierenarts en onderzoeker. Vanuit zijn streven kennis en ervaringen te delen en ontwikkeling van kennis op gebied van systemische geneeskunde te stimuleren heeft hij in 2011 Healthcare-Academy Den Hoek opgericht. Voorheen waren de opleidingsactiviteiten bij STEHD ondergebracht. De uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden is in handen van Claudia de Gooijer-Kant, coördinator opleidingen.