Basis cursus connectie sensor

Deze cursus is reeds afgerond in het voorjaar van 2018. Neem contact met ons op voor toekomstige data.

De 4-daagse cursus wordt georganiseerd op de volgende data: vrijdag 23 maart, zaterdag 24 maart, vrijdag 6 april en zaterdag 7 april.

Klik hier om direct in te schrijven op deze cursus

Tijdens deze praktische 4-daagse cursus leert u te testen en te behandelen met behulp van de door Eric Laarakker ontwikkelde Connectiesensor. De Connectie-sensor is heel waardevol om voeding en supplementen te testen. U kunt eenvoudig met de connectiesensor uw diagnose verfijnen en gerichte keuzes maken in de behandeling. U leert in de cursus het lichaam energetisch te onderzoeken en u leert ook hoe u met de Connectie-sensor het lichaam energetisch kunt behandelen. Dit laatste in tegenstelling tot een gewone pendel/bio-sensor.

De Connectie-sensor werkt daarmee zeer effectief in aanvulling op holistische therapievormen zoals acupunctuur, manuele therapieën, homeopathie en fytotherapie. U kunt bijvoorbeeld heel nauwkeurig energetische verstoringen, blokkades, pijnpunten en overige therapeutische punten localiseren en behandelen. Of bij klachten ten gevolge van bijvoorbeeld verkeerde voeding, leert u heel specifiek hoe u kunt testen welke voeding en/of supplementen wel/niet geschikt zijn voor uw patiënt. Kortom, de Connectie-sensor is in handen van een kundig beoefenaar een zeer effectief inzetbaar instrument binnen de holistische geneeskunde.

De nadruk van de Connectiesensor-cursus ligt op het leren gebruiken van de Connectie-sensor en de toepassingen van het instrument. U leert tijdens de cursus mens en dier door te meten/testen en zo informatie te verkrijgen over de individuele gezondheidstoestand (op fysiek, energetisch en persoonlijk niveau). Praktische oefening op elkaar en eventueel meegebrachte dieren, onder begeleiding van de docenten, staat hierbij voorop.

De cursus wordt gegeven door Eric Laarakker, Annika ten Napel en Claudia de Gooijer-Kant.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Lokatie: De cursus vindt plaats in de cursusruimte Den Hoek, Bisschopsweg 2, 3732 HW De Bilt, Nederland.

Lestijden: van 12.00 uur t/m 17.15 uur (5 lesuren per dag).

Studiebelasting: Naast de lessen (20 lesuren) ontvangt u een uitgebreide syllabus als naslagwerk bij de cursus. We raden aan vanaf de start van de cursus dagelijks te gaan oefenen/testen met de Connectie-sensor om de benodigde vaardigheden op te doen. Na afronding ontvangt u een deelnamecertificaat.

De kosten voor deelname bedragen 600,- euro (4 lesdagen, inclusief koffie/thee en uitgebreide syllabus). U ontvangt vooraf een factuur voor deelname. Dit is exclusief de aanschaf van de Connectie-sensor en eventuele testdozen. Deze kunt u bij aanvang van de cursus aanschaffen via de Holistische praktijk voor dieren Den Hoek. De kosten voor aanschaf van de Connectiesensor zijn 213,50 en inclusief handgemaakt houten kistje voor 263,50 (incl. BTW). Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

De cursus is toegankelijk voor iedereen met interesse in het leren werken met de Connectie-sensor. U hoeft geen medische basiskennis te hebben om deel te kunnen nemen. In principe kan iedereen leren gebruik te maken van het instrument om bijvoorbeeld geschikte voeding of verstoringen in energiebanen te meten. Wel is de opzet van de cursus zo dat we dierenartsen, artsen en therapeuten leren om het instrument te integreren in hun praktijk. We wijzen onze deelnemers zonder medische kennis en/of bevoegdheden er graag vooraf – en tijdens de cursus – op dat voor ons essentieel is dat ieder het instrument op integere wijze ter hand zal nemen en er op verantwoorde wijze mee aan de slag gaat. Bent u geen (dieren)arts, ga dan geen medische diagnoses stellen/uitspraken doen die u niet hoort te doen. Is er een (vermoeden van) een medisch probleem, stuur dan door naar iemand die bevoegd is het dier te behandelen. Als u dit in acht neemt, dan kunnen juist zowel de Connectie-sensor als de Lecher-antenne zeer waardevolle instrumenten zijn en een verrijking brengen in uw dagelijkse leven.